Tid for 2 --- Ny dato: 18. - 20. januar 2019

Tid for 2   ---   Ny dato: 18. - 20. januar 2019

Samlivshelga som skulle vore i Rosendal 21.-23. september vert utsett til helga 18.-20. jaunuar 2019.

I godt samarbeid med Rosendal Turisthotell, Rosendal Motel og Kvinnherad Sokneråd arrangerer Familieskolen enda en meningsfull samlivshelg. Vi følger opp suksessen fra 2016, 2017 og 2018. Alle våre kurs i Familieskolen har til nå fått meget god evaluering fra deltakerne. Denne gangen får dere mulighet til å være med på samlivskurset «7 prinsipper for et godt samliv», utviklet av den verdenskjente samlivsforskeren John Gottman.

John Gottman har forsket i over 40 år på samliv og hva som skal til for å bevare og utvikle det gode vennskapet og kjærligheten i et parforhold. Han sier blant annet: “At the heart of my program is the simple truth that happy couples are based on a deep friendship. By this I mean a mutual respect for and enjoyment of each other’s company”.

Du setter bilen på service, for den skal gå og gå i all slags vær. Bilen må du kunne stole på funker. Hva med samlivet, - livet sammen? Vil du stole på det, i gode og utfordrende dager. 10.000 ganger mere komplisert enn noen bil; 2 helt spesielle og forskjellige mennesker som lever «limt sammen», med forventninger, håp, drømmer, tanker, følelser, skuffelser, sårethet, egen oppvekst, med alt jeg ikke forstår hos den andre (og hos meg selv). Kommunikasjon og konflikter. Og så mye mer.... Finnes det noe verksted som styrker samlivet ...?

Kursholdere / inspiratorer er Irene og Øystein Elgen og Anine og Thomas Mildestvedt. Irene og Øystein har vært gift i 35 år, har 3 barn, 5 barnebarn. Irene er barne/ungdomspsykiater og barnelege, Øystein voksenpsykiater. De har i mer enn 20 år utviklet og holdt samlivskurs. Anine og Thomas har vært gift i 21 år, har 3 barn på 20,18 og 15 år. Har holdt og utviklet samlivskurs siden 1997. Thomas er spesialist i allmenmedisin og forsker, han ble kåret til Årets Underviser på medisinsk fakultet 2018! Anine jobber som menighetspedagog i Sælen kirke, og driver sitt eget firma Kurs og Inspirasjon.

Helgen passer for alle par, uansett alder. Undervisning om sentrale samlivstemaer, “Tid for 2” (der du kun snakker med din kjære, ingen gruppesamtaler med andre), god mat, fantastisk natur.

Kurset er ikke behandling for alvorlige samlivsproblemer.

PRAKTISK INFORMASJON:
Fredag: 19-22 Velkomstkvelds i kurslokaler på Rosendal Motel, foredrag og parvise samtalar
Laurdag: 10-13 Rosendal motel. Lunsj i Elins Matgleders lokaler i Skålagato, og vidare 16-19. kl 20 Treretters på Rosendal turisthotell
Søndag: 10-14 Rosendal motel. Foredrag, samtalar, kursevaluering. Lunch kl 13.
Pris 2 700,- per par. Påmelding via familieskolen.no. Eventuell overnatting bestiller ein direkte hos post@rosendalturisthotell.no
Spørsmål til Anine Mildestvedt 930 24 312 for arrangør familieskolen.no, Kvinnherad sokneråd, Rosendal motel og Rosendal turisthotell